Izjave udeležencev

Spoštovani!
Vesela sem vašega sporočila. Meni je bil pohod enkraten . Tudi glede organizacije nimam pripomb. Ogledala sem si čudovit vrt kaktusov.Prehrana in pijače zelo dobra.
Le veter nam je malo nagajal. Vsa pohvala organizatorjem. Pohoda se sigurno še udeležim.
Lep pozdrav!
Vesna Cimerman

Pozdravljen,
Hvala ti, za kot vedno odlično izvedbo pohoda. Pohvali kuharico bakalarja. Na burjo, ki me je prepihala do kosti pa vem da ne moreš vplivati :)
Pozdrav na Primorsko in upam da kmalu nasvidenje
Irena

vse čestitke za dobro opravljeno delo.
Predvsem pa hvala za pošto z medaljo za prvi tek in nadvse vzpodbudno pismo. Si ga bom shranil, ker bo včasih res potrebna vzpodbuda za trening.
Upam, da se v prihodnjem letu ponovno vidimo!
Robert

HVALA!!! Bilo je super. Letos sem bila že drugič in ponovno lahko rečem, da je to nekaj česar se je vredno udeležiti. Sem že naredila reklamo in drugo leto nas bo še več. Celo na sliki sem našla sebe, moža in prijateljico. Lep pozdrav in nasvidenje drugo leto.
Jožica Keča

Mojmir, "svaka čast" tebi in vsem, ki so ti pomagali pri organizaciji "Povežimo soline".
Ti si najboljši!
Aleksandra

Pozdravljen,
cestitam za letosnjo organizacijo, tudi vino je bilo tokrat boljse!
Luciano Candek - Trst

Hvala za organiziran čudovit tek!!!
Naslednje leto pridem spet :)
Lep dan,
Martina

hvala tudi vsem vam in tebi kot "vodji bande" prirediteljev!! super je bilo ,če pa je bila gneča je bila pa zato ker so radi prišli in to je treba vzeti v zakup!!-BILI SMO OPOZORJENI!! in to večkrat!! če pa ne bi bilo gneče potem pa je nekaj narobe z vami ali pa s prireditvijo!! Hvala in pohvale vsem !
jurij spendal

Mojmir, nedeljski tek je bil moj prvi – iskrene čestitke za organizacijo in celotno izvedbo, tudi samo vzdušje je bilo enkratno.
Na tek sem prišla zato, da bi prečrtala enega od ciljev, ki sem si jih zadala v življenju; ker je bila ta izkušnja tako dobra, da lahko potrdim, da se vidimo tudi prihodnje leto. HVALA!
Lep pozdrav iz Ljubljane,
Mojca

Pozdravljeni! Vsaka vam ČAST za vrhunsko organizacijo! Se vidimo na 1. m. maratonu od Kopra do Pirana!
Stanko Zavec
Jožefa Antolič

Hvala tudi vam za prečudovito nedeljo. Sem prvič tekla, brez kakršne koli težave sem premagala te kilometre, nič se nisem ustavljala na poti, skratka super. Glede gneče pa le to, da eni se vedno radi gužvajo, eni pa znamo počakat, pa do majice pridemo brez prerivanja in kar je še huje, brez grdih besed. Pridem tudi drugo leto, če bo vse prav. Le na krst nisem mogla, ker enostavno nisem vedela v tej množici, kje se to dogaja. Pa drugič, kajne. Bobiči so bili po mnenju mojega moža odlični, jaz namreč ne jem svtari, ki so z mesom. A vseeno ful kul.
Lp Metka Bogataj

Mojmir BRAVO,
prvič sem tekel na Povežimo soline in bil je res pravi užitek. Same pohvale in predvsem tako naprej!
lep pozdrav iz Trsta
Jan Grgič
P.s. je prvič, da pišem organizatorjem za čestitke... :-)

vse čestitke za organizacijo in izvedbo včerajšnjega teka. Bilo je fenomenalno:)
Zares mega. Zaslužiš priznanje.
LP Nives Skuk

Včeraj sem se prvič udeležila teka povežimo soline. za brezhibno organizacijo vse čestitke. bila sem navdušena in se že veselim naslednjega teka "tam doli pri vas". Vse je teklo gladko: od prevoza avtobusov, do prevzema daril... skratka: bravo. Organozacija odlična, vzdušje prav tako. se vidimo naslednje leto.
Ljuba

Hvala, Mojmir za krasen dan, ki smo ga preživeli s prijatelji na pohodu in teku Povežimo soline.
LP Mari in Poldi Drobne, Izlake

Živjo!
Zahvaljujem se za čudovit dan. Bilo je super, juhuhuuu
Lep dan,
Marjeta

Beseda HVALA je premalo za vse tvoje delo,skrb, skratka vso organizacijo za tako dobro izpeljavo včerajšnjega teka »Povežimo soline«.
Tega teka sem se prvič udeležila in bilo je enkratno… Že po predhodnih sprotnih tvojih informacijah, ki nam jih pošiljaš preko elektronske pošte, je razvidno, da se ful trudiš, za vsestransko dobro izpeljavo zastavljenih ciljev…. Ob tem tvojem obveščanju, dobimo zelo dober občutek, ki vsakogar še bolj pritegne , da se predstavljenih dogodkov udeleži.
Včeraj sem kot udeleženka teka preživela čudovit dan, vse je bilo tako lepo potekalo in bilo zelo dobro organizirano, brez vsake najmanjše pripombe.
Hvala ti še enkrat za vse in bodi tako dober, ustvarjalen še naprej.
Lep pozdrav,
Tatjana Cerkvenik

hvala za še en prečudovit dan in dobro organizirano prireditev. Zame je to res eden najlepših tekov. Kot vedno je bilo čudovito.
Lep pozdrav,Saša

Dobro jutro,
Številki sta prispeli že naslednji dan in najlepša hvala, da ste uspeli takole pocrkljati zamudnike.
Tek je bil krasen, organizacija prevoza na štart in potem nahrbtnikov nazaj na cilj je odlična, vse pohvale tudi za ponudbo brezmesnih bobičev.
V celotnem dogodku sva zelo uživala, odlično ste ga speljali :-)
Lep pozdrav
Marko in Katja

super je blo, drugo leto spet pridem. Hvala za bus iz Ljubljane, upam, da bo še tko organizirano.
lp, Urška

Mojmir, vsa čast, tek-trasa-panorama-organizacija-logistika-pogostitev, vse je bilo 1. LIGA.
Robert

Za prijavo na tek je kriv prijatelj Tomi Cikron, ki me je prijavil in hvaležna sem mu, občutki na teku so bili čudoviti :)
Lep dan,
Martina

iskrene česitke k izjemno dobro organizirani današnji tekaški prireditvi. Vse je, iz mojega zornega kota, brezhibno "delovalo" in kar je še posebno pomembno "štimung" je bil enkraten . Bravo !!!
Franci

Pozdravljen Mojmir,
današnji tek bo mi ostal v večnem spominu,bilo je čisto vse super! ČESTITAM ZA VSO ORGANIZACIJO ! Vidimo se ponovno 2013 !
Ksenija Goršek

Mojmir!
Spoštovanje! Letošnje SOLINE, čeprav smo se jih udeležili kot pohodniki so bile fenomenalne! Hvala za lep dan!
Nordijska Hoja, TVD Partizan Domžale
Primož

Pozdravljeni!
Ko po določenem času premeljemo in predebatiramo tek, ugotovimo, da nam je bilo super, vse ok, bili smo prvič,navdušeni,posebno všeč nam je bil organiziran avtobusni prevoz iz LJ., skratka komaj čakamo, da drugo leto spet pridemo.Hvala za lep dan !
Marija Koprivec, Stane in Metka

Moje ime je Mojmir in na vsa vprašanja ti bom z veseljem odgovoril. Klikni tukaj!
Vabilo na tek Povežimo soline
20. marec 2011
Piškotki
Piškotki so onemogočeni.